Logo Pic
Apuleius 2024. október 08.

Bremert ma reggel megműtötték

bremer_gleison_napoli_ellen.jpgA Juventus ma beszámolt arról, hogy az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-sérülést szenvedő Gleison Bremer ma reggel túljutott a műtéten, így megkezdődhet a brazil védő  hosszú rehabilitációja.

"Gleison Bremert ma reggel megműtötték, hogy bal térdében helyreállítsák a keresztszalagot. A műtétet, amelyet a lyoni Privé Jean Mermoz kórházban Dr. Bertrand Cottet-Sonnery hajtott végre a Juventus orvosi igazgatója, Dr. Luca Stefanini jelenlétében, sikeresnek ítélték meg.

A játékos az elkövetkező napokban megkezdi a rehabilitációs folyamatot, hogy újra edzésbe állhasson." - számolt be Bremer mai műtétjének sikeréről a Juventus közleménye.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 2 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 2 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 9 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 9 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 6 nap
Cikkek a címlapról
Fekete István-breviárium
Fekete István (1900–1970) író „Fekete István kimondottan önéletrajzi író.  Első állatregénye, az 1955-ben megjelent »Kele«, egy sérült gólyáról szól, akit otthagytak a társai, és idegen közegben kell boldogulnia. Talán az író magára gondolt az írás közben. A »Kele« ugyanakkor egy kedves…
Álomszép csipkecsodák a Victoria's Secret kifutójáról
Az ikonikus Victoria's Secret Fashion Show visszatért, és ma éjjel New Yorkban minden szempár a kifutóra szegeződött! Öt év után az ikonikus Angyalok idén újra életre keltek, és a fehérnemű óriás fantasztikus szikrázó női energiákat szabadított fel.  A sztármodellek csapata egyszerűen lenyűgöző…
>