Kerékpárral a Mária Úton

Minap a Csónakázó-tó felé menet tűnt fel egy tábla. A tábláról megtudhatjuk, hogy a Mária Út egy kerékpáros szakaszának végpontja Nagykanizsa.img_20210521_162435.jpg

Kicsit utánanézve derült ki, hogy Abasáron és Csurgón 10 útvonalat hoztak létre. 

,,(...) Ebben jelentett hatalmas segítséget a Vidékfejlesztési Program keretén belül a „VP6-19.3.1-17 kódszámú, A LEADER Helyi Akciócsoportok együttműködési tevékenységeinek előkészítése és megvalósítása elnevezésű felhívás alapján, a Kerékpárral a Mária Úton című projekt, melyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága hirdetett meg.

A pályázat keretén belül összesen 10 útvonal került kialakításra, melyből 7 útvonal egyenesen Csurgóról indul el, melyek igyekeznek megmutatni a települések épített, valamint természeti és gasztronómiai értékeit is. Ezúton szeretnénk hát meginvitálni a lelkes kezdőket, haladókat és száguldozó kerékpárosokat, családdal kikapcsolódni vagy az egyedül kikapcsolni vágyókat, látogassanak el akár Csurgó vagy Abasár településére, a remek élményeket és tartalmas kikapcsolódást garantáljuk."

(Csurgó város honlapja)

img_20210521_162424.jpg

A Mária Út hivatalos oldalán, az egyéni zarándoklatok között tudjuk megnézni az útvonalakat, és a hozzájuk tartozó leírást.

Honlap: http://mariaut.hu/tart/searchtrip?action=search&alias=personal_event&tour_plan_how=

Így most már Kanizsát nem csak a Szent Márton út Via Slavonica nevű tematikus útja érinti, hanem már a Mária út is.

img_20210531_163858.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kanizsabiciklivel.blog.hu/api/trackback/id/tr3016568300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagykanizsa biciklivel

Nagykanizsa bicikliútjai, és Nagykanizsa környéki biciklitúrák.

süti beállítások módosítása