Fő utca

A fő utcán nem rég fejezték be az Erzsébet tértől és a Deák térig a bicikli utat. 

20160416_085114.jpg

Nagyon jó! Teljesen normálisan lehet rajta közlekedni. 20151201_131404.jpg

                                                                 Még biciklis lámpa is van!

 

DE! Ebben a bejegyzésben nem arról fogok beszélni, hogy milyen jó is ez, hanem arról, hogy hogyan is kössék össze a Fő utcait, a Teleki utcait, és a Petőfi utcai bicikliutat. 

Szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy ha kettéágazna a bicikliút az Eötvös térnél.sketch-1452533687237.jpg                                                                               Így 

A bicikliút egyik része megy a Huszti térhez, és ott el lehet menni  Petőfi utca felé. A másik pedig menne a Teleki és a Kórház utcai körforgalomhoz, és ott becsatlakozna a Csónakázó-tó felé vezető bicikliúthoz.

És miért pont így? Azért, mert aki a Teleki utca felé akar menni, annak kerülő lesz, ha elvezetik a Huszti tér felé. És ugyan ez fordítva.

És az Eötvös tér lezárt oldalán van is egy kezdetleges bicikliút.20160111_160556_1.jpg                                                              De ez nagyon kezdetleges!!!

Természetesen ez egy kicsivel több pénzbe is kerülne, mintha csak az egyik irányba vezetnék el.

Most a többire nem térek ki, mert azok nem túl érdekesek.

Például:

A palini bicikliutat csak tovább kell húzni a Magyar utcán az Erzsébet térig. Ezt szerintem majd akkor fogják megcsinálni, amikor felújítják a bicikliutat.

A kiskanizsait pedig szintén csak bele kell vezetni a főutcaiba.

A miklósfaival ugyan az a helyzet, mint a kiskanizsaival.

Ennyi lett volna. A viszont látásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kanizsabiciklivel.blog.hu/api/trackback/id/tr628262534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagykanizsa biciklivel

Nagykanizsa bicikliútjai, és Nagykanizsa környéki biciklitúrák.

süti beállítások módosítása