Kanizsa bike

A Kanizsa bike-ot csak támogatni tudom. DE! Van pár hibája. 

Vegyük végig.

Nézzük meg a bérlő helyek elhelyezkedését. Van egy-kettő, ami érthetetlen helyen van.

Például a Petőfi utcán három kölcsönző is van.20160113_140957_1.jpg                        A Petőfi és a Balatoni utca sarkán lévő kölcsönző kölcsönző, sajnos még üresen.

Van egy az Inkubátor háznál, amit csak az a 20 ember fogja használni, aki oda jár, van a víztoronynál, és a Petőfi és a Balatoni utca sarkán. Kérdem én, miért kellet ennyi? Nem baj, de ha korlátozva van, hogy mennyit helyezhettek el, akkor spórolni kéne!

Mert, például a kelteti városrészben egy darab sincsen!  

És ez egy nagy probléma, hogy az emberek a külvárosbó nem tudnak bejutni a belvárosba. Nem mintha olyan sokan használnák, hiszen ezeket a turistáknak csinálták, Nagykanizsa pedig nem egy turistaparadicsom.

DE! Ami igazán értelmetlen hely, az nem más, mint az, hogy a MÁV-NTE Sporttelephez ÉS a Bútorgyárhoz is raktak, ami köröbelül 300 méterre vannak egymástól. Több értelme lett volna a vasútállomáshoz rakni DE CSAK EGYET!

Ennyi lett volna. Viszont látásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kanizsabiciklivel.blog.hu/api/trackback/id/tr658266738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagykanizsa biciklivel

Nagykanizsa bicikliútjai, és Nagykanizsa környéki biciklitúrák.

süti beállítások módosítása