Teleki utca

A Teleki utcai bicikliút roppant hasznos, amennyiben a belvárosból el akarsz jutni a Csónakázó-tóra, egy kiadós biciklizésre. Vagy csak simán a város keleti végén laksz. 

Az út egyik fele díszköves, a másik pedig aszfalt. Ezt azért mondom, hogy senki se lepődjön meg.

DE beszéljünk az út hibáiról. 

Az egyik hibája a régi víztoronynál van. Ott a bicikliút és a gyalogút szétválik, és a gyalogosok előszeretettel használják a bicikliutat. Ami nem is lenne baj, ha nem foglalnák el az egészet. Ha már a bicikliúton mennek, akkor legalább az út szélén kéne menni. De ez csak személyes véleményem.

A második pedig, a vég. Az út vége teljesen egyszerűen véget ér. Tudom, hegy eddig ez azért volt, mert még nem épült meg a 61-es elkerülő. De mivel már megépült, legalább egy átkelőt lehetne készíteni (szerk.: azóta megépült az átkelő és a kerékpárút a Csótó büféig).

 

p1300099.JPG

És azt is megemlítem, hogy a biciklisek ezen a
szakaszon, előszeretettel a bicikliút helyett az autó úton közlekednek. Ami nem csak veszélyes, hanem feleslegesnek tűnik mellette a bicikliút. És azt is hozzátenném, hogy kint van a biciklivel behajtani tilos tábla.

Ennyi lett volna. A viszont látásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kanizsabiciklivel.blog.hu/api/trackback/id/tr168365986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagykanizsa biciklivel

Nagykanizsa bicikliútjai, és Nagykanizsa környéki biciklitúrák.

süti beállítások módosítása