Nagykanizsa biciklivel



A Nagykanizsai bicikliutakkal csak egy bajom van, az, hogy nem egy összefüggő hálózat. Csak egy-kettő bicikliút kapcsolódik egymáshoz. Pedig jó lenne, ha megycsinálnák a bicikli útak közötti összeköttetést. Természetesen ez nem oldható meg minden helyen. 

De emelett bicikliutak karbantartására is oda kell figyelni, és a bicikliút hálózat növelésére, mert lenne pár ötletem, hogy hol legyen bicikliút. 

  1. Végig Galambokig egy bicikliút. Ez azért lenne fontos, mert aki a Balatonra akar menni az CSAK a régi hetesen mehet (,ha csak nem akarja megpróbálni a 7-es főutat). És szerintem sok biciklisnek a kívánság egy bicikliút, vagy egy biciklis sáv a Petőfi utcára.
  2. Ki Bajcsáig egy bicikliút. Ezt azért, hogy a bajcsaiak könnyebben, és biztonságosabban juthassanak a városba. És, hogy aki Letenye felé akar menni az jó minőségű aszfalton tudja ezt megtenni. VAGY:
  3. Letenyéig egy bicikliút. Sormásig már van egy nagyon ramaty mínőségü bicikliút, de szerintem Letenyéig kéne, mert aki át akar menni a határon annak kerülnie kell Szepetnek felé. 

Ennyi lenne mára.magazin_25296.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kanizsabiciklivel.blog.hu/api/trackback/id/tr958928570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagykanizsa biciklivel

Nagykanizsa bicikliútjai, és Nagykanizsa környéki biciklitúrák.

süti beállítások módosítása